Voor wie is

De Helderse Lijn?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore

Goed nieuws: een lidmaatschap voor De Helderse Lijn kost je helemaal niets!

De Helderse Lijn is een netwerk voor eerstelijns zorgprofessionals.

Onze doelstelling is om jou een plek te bieden om collega’s te ontmoeten die in het zelfde maar ook in de andere disciplines werkzaam zijn.

Je krijgt hiermee de mogelijkheid om op een ontspannen manier andere zorgprofessionals te leren kennen, meer kennis te krijgen van de werkwijze van deze collega’s én jouw patienten en clienten door te verwijzen naar aanvullende diensten. Want je weet naar wie je verwijst als je samen deel uit maakt van De Helderse Lijn.

t

Wat bieden we je?

Helemaal vrijblijvend is deelnemen aan het netwerk De Helderse Lijn niet: alleen voor aangesloten professionals zijn de bijeenkomsten toegankelijk. We willen graag weten wie je bent, waar je werkzaam bent én wat jouw toegevoegde waarde voor ons netwerk is. Andersom geldt het dan natuurlijk ook: welke waarde voegen wij aan jouw professionele leven toe.

Je krijgt voor iedere bijeenkomst automatisch een uitnodiging. Je kunt per maand kijken of je wel of niet aanwezig zult zijn.

 

Voor niets gaat de zon op

Kost deelname aan het Netwerk De Helderse Lijn écht niets? Waar zit het addertje onder het gras?

Echt: er is geen addertje! Voor deelname aan het netwerk De Helderse Lijn brengen we geen kosten in rekening. De drankjes die je zelf tijdens de bijeenkomsten drinkt of de rondjes die je geeft komen wél voor jouw rekening.

Je kunt het dus zo dol maken als je zelf wilt!

 

Tijdens iedere bijeenkomst staat één van de deelnemers van het netwerk op ‘de zeepkist’. Hij of zij vertelt in een korte spreekbeurt van 10 minuten iets meer over zijn of haar professie en wat welke meerwaarde deze heeft voor jouw praktijk en daarmee ook voor jouw patienten of clienten.

Als goede verstaander begrijp je natuurlijk dat er een moment komt dat ook jij aan de beurt bent. Vind je het eng? Dan zorgen we ervoor dat je geïnterviewd wordt door een ervaren moderator. Dan sta je er niet alleen voor!

 

Zorg dat je er bij bent!

Heb je je al aangemeld voor De Helderse Lijn?

Meld je aan en je krijgt een uitnodiging voor de eerst volgende bijeenkomst.